top of page

P R E N O Č I Š Č A  V  R E G I J S K E M  P A R K U  Š K O C J A N S K E  J A M E

Nahajamo se v Regijskem parku Škocjanske jame, na koncu vasi Matavun poleg kongresnega centra in 100m od informacijskega centra ter vhoda v Škocjanske jame.

Mirna lokacija z velikim dvoriščem, ki je obdana z naravo je primerna tudi za družine. V okolici je veliko sprehajalnih in kolesarskih poti ter možnost dostopa do reke.

Nudimo 5 nastanitvenih enot (sobe in apartmaji), ki posamezno vsebujejo 3-5 ležišč, skupno 17 ležišč. Vsaka enota ima svojo ločeno kopalnico. Iz sob se odpirajo čudoviti pogledi na sotesko reke Reke, Vremščico in Snežnik.

Na dvorišču pred objektom je možnost brezplačnega parkiranja, v objektu pa brezplačen Wi-Fi. Možna je tudi uporaba pralnice.

Naši gostje imajo pri nakupu vstopnic za ogled Škocjanskih jam 15% popust. V neposredni bližini si je mogoče ogledati še Kobilarno Lipica, Divaško jamo, Vojaški muzej Tabor v Lokvi, Živi muzej Krasa in ostale znamenitosti. Primerno tudi za pohodnike Via Alpina (rdeča pot).

Oddaljenost od mest: Divača (4 km), Sežana (17 km), Lipica (9 km), Postojna (26 km), Ljubljana (75 km), Koper (30 km), Trst (20 km).

Ostale povezave:

https://www.turizem-divaca.si/

http://www.park-skocjanske-jame.si/

http://www.divaska-jama.info/

https://www.visitkras.info/

Za vsa ostala vprašanja in rezervacije smo vam na voljo preko telefonov (041 339 029 ali 041 753 130) ali elektronskega naslova (apartmentsznidarcic@gmail.com).

Za zanimanje se vam zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo!

bottom of page