top of page
Search

KoloBus, Medcycletour

Med letošnjo kolesarsko sezono bo ob koncih tedna vozila brezplačna avtobusna povezava za kolesarje med slovensko Istro in Krasom. Avtobus s prikolico (KoloBus) za kolesa bo vozil med Koprom in Krasom od 19. maja do 22. septembra 2019.

Avtobusni prevoz je sofinaciran v okviru projekta Medcycletour, Programa Interreg Mediteran iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj. Namen projekta Medcycletour je promocija 5.900 km dolge evropske kolesarske poti EuroVelo 8, ki poteka od španskega Cadiza do Cipra.

Brezplačni prevoz omogoča kolesarjem, ki obiščejo slovensko Istro, da premostijo višinsko razliko med Obalo in Krasom ter se podajo na odkrivanje različnih skritih zakladov Krasa. Vožnje so brezplačne, saj si želimo da se zanje odloči čim več kolesarjev.

Rezervacija ni potrebna, prosto do zapolnitve mest. Nosilci na prikolici ustrezajo velikosti okvirja ø22–80 mm ali za ovalni okvir pa 80x100mm.


Več info na spodnji povezavi:

https://www.rrc-kp.si/sl/sl/18-uncategorised/645-kolobus-medcycletour.html?fbclid=IwAR04yCWMB71ALxhOgUuMFgJGdZzLAMV2pWHmqyOwLJjCdV870QJSrX1RjxU
9 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page